Home        Gallery        Contact

 

Garage conversion

 

The objective was to increase the size of the dining room by extending into one of two garages attached to the house.

 

Modern sash windows were specified to exactly match those throughout the rest of the house the original garage door was blocked up in a manner which mirrors the effect of blocked up windows used elsewhere in this development.

 

    

 

A hardwood floor enhances the effect of the wooden furniture whilst electric under-floor heating removes the need for wall mounted

 radiators    

 

 

 

An open space is created in the area occupied by the original dining room. Removal of the internal wall between dining room and kitchen adds to the versatility of the space created.

 

 

Blocking off the original internal door to the kitchen results in minimal overall loss of worktop/storage space.