Home        Gallery        Contact

 

The brief was to create a new master bedroom with en-suite, and also extend the kitchen. A family room was opted for including a kitchen area, with folding sliding doors opening onto the garden giving maximum versatility of space usage. A vaulted ceiling accentuates the space and roof windows allow in plenty of light. Existing ground floor W.C. and Utility facilities were enlarged whilst on the first floor an existing bedroom had en-suite facilities added.

 

The construction work was phased to keep the intrusive effects of this to a minimum, enabling the owners to occupy the house as this project progressed.

 

 

Rear elevation as finished

 

 

Front elevation as finished

 

                                          

Front elevation before

 

Rear elevation before

 

               

                    

      

 

       

.